Производи

Свежо месо од ПОЛСКА:
 • Јунешки преден четврт

 • Јунешко компензирано месо

Meat-PNG-image

 

Свежо месо од АВСТРИЈА:
 •  Јунешки преден четврт

 • Јунешки џигер

 • Јунешки бел џигер

 • Јунешко срце

 • Јунешки бубрег

 • Јунешка бубрежна лој

 • Јунешка делкана лој

 • Свински џигер

 • Свинско срце

 • Свинска слезина

 • Свинки бубрег

 • Свинска марама

main1